Brian Jensen, Sales and Marketing director, Spinning Jewelry A/S

Den omfattende markedsanalyse vi fik foretaget af Communication Research gav en grundig forståelse af vores brandposition i vores kernesegmenter, og konkretiserede vores styrker og fremtidige indsatsområder i forhold til vores nærmeste konkurrenter. Den dybdegående kvalitative analyse bekræftede hvilke produktparametre målgruppen prioriterer i deres valg af smykker og i hvilken strategisk retning vi skulle udvikle vores kreative univers og profilering af produkter. Markedsanalysen har givet os en uundværlig indsigt i segmenternes adfærd og behov, og været afsæt for en række strategiske ændringer der har styrket vores placering på det danske og internationale marked. Communication Research er i dag vores primære analyseleverandør og leverer et grundigt og professionelt stykke arbejde, med afsæt i en hyggelig og uformel dialog.

Comments are closed.