Quote

Line Mosfelt, Souschef, Muskelsvindfonden

”Vi har i Muskelsvindfonden været rigtig glade for at få udarbejdet både tilfredshedsundersøgelse og efterfølgende PLS-analyse af vores publikummers oplevelse på Grøn Koncert og Cirkus Summarum. Det har ikke kun givet os en bedre forståelse af, hvorfor publikum synes som de gør, men også nogle meget konkrete bud på forbedrings- og optimeringsindsatser overfor såvel publikum som sponsorer. Vi får pludselig meget mere ud af vores ”analyse-kroner”, da resultaterne er blevet både håndgribelige og direkte anvendelige i udviklingen af arrangementerne.”

Quote

Jesper Krag Møller, Channel Development Manager, Sales Development, Carlsberg Danmark A/S

”Vi har hos Carlsberg været yderst tilfredse med de analyser, som Communication Research har gennemført for os. Igennem alle faser har Communication Research udvist stor fleksibilitet i analysearbejdet, der til tider har været gennemført under vanskelige forhold og med korte deadlines. Afrapporteringen har fungeret fremragende, og Communication Research er gode til liniekommunikation til forskellige organisatoriske niveauer i Carlsberg. Altså er Communication Research en god og lydhør leverandør til Carlsberg, og vi vil ikke tøve med at samarbejde med dem i forbindelse med fremtidige analyseopgaver”

Quote

Brian Jensen, Sales and Marketing director, Spinning Jewelry A/S

Den omfattende markedsanalyse vi fik foretaget af Communication Research gav en grundig forståelse af vores brandposition i vores kernesegmenter, og konkretiserede vores styrker og fremtidige indsatsområder i forhold til vores nærmeste konkurrenter. Den dybdegående kvalitative analyse bekræftede hvilke produktparametre målgruppen prioriterer i deres valg af smykker og i hvilken strategisk retning vi skulle udvikle vores kreative univers og profilering af produkter. Markedsanalysen har givet os en uundværlig indsigt i segmenternes adfærd og behov, og været afsæt for en række strategiske ændringer der har styrket vores placering på det danske og internationale marked. Communication Research er i dag vores primære analyseleverandør og leverer et grundigt og professionelt stykke arbejde, med afsæt i en hyggelig og uformel dialog.

Quote

Peder van der Schaft, Marketingchef, Krifa

“Vi har brugt Communication Research til en posttest af vores reklameunivers og var meget tilfredse med deres arbejde. Vi oplevede et engageret team, som på kort tid fik gennemført undersøgelsen og leverede et resultatet, der bar tydelig præg af en kompetent og seriøs tilgang til opgaven”.