Om os

Communication Research har eksisteret siden 2008 og er et full service markedsanalysebureau der udfører kvantitative og kvalitative analyser.

Vi har til huse på Christianshavn i hjertet af København og ser os selv som en engageret, kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der brænder for at levere intelligente og skræddersyede analyser i tæt samspil med vores kunder.

Metode er et centralt fokusområde for os, fordi et korrekt metodisk design og et godt analysemæssigt håndværk er forudsætningen for at nå frem til brugbare og handlingsorienterede konklusioner.

Skræddersyede løsninger
De fleste kunder har nogle helt særlige behov. Derfor skræddersyr vi 9 ud af 10 gange løsningen til den enkelte problemstilling. For at sikre dette, indgår vi i et tæt samarbejde om analysedesignet med jer, og vi udarbejder dermed undersøgelserne i overensstemmelse med jeres aktuelle input og eksisterende viden. Dette sikrer, at vi med sikkerhed forstår detaljerne i den problemstilling der skal løses, samt forstår hvordan projektet passer ind i det store strategiske billede i jeres virksomhed. Vi analyserer og rådgiver dermed på baggrund af input fra de relevante stakeholders hos jer.
Har I en analytisk problemstilling I gerne vil have løst, tager vi gerne en uforpligtende diskussion af denne, og kommer med vores bud på den rigtige løsning – helt uden beregning.

On-location interview via eget interviewer-korps
Communication Research har stor erfaring med on-location interviews. Uanset om det omhandler hall tests i et storcenter, interviews på gader og stræder, dybdeinterviews i vore egne testlokaler, eller en helt fjerde location, så indsamler vores interviewer-korps repræsentative stikprøver i hele Danmark. Vores interviewere har været igennem et internt kursusforløb så de er klædt på til interviewopgaven og for at sikre, at opgaven løses korrekt har vi en projektleder til stede i forbindelse med dataindsamlingen.

Kontakt os for yderligere info omkring mulighederne for undersøgelser hvor f.eks. “brand-in-hand” er nødvendigt.
Læs mere om vores brug af PLS-analyse i forbindelse med måling af event- og sponsorateffekt i vores publicering i et af de mest anerkendte internationale tidsskrifter, Journal Of Advertising Research.
Læs artiklen her: