Videooptagede forbrugerinterviews (on location)

Videooptagede forbrugerinterviews bringer jer tættere på jeres målgruppes tanker og holdninger i den reelle købssituation

forbrugerinterviewCommunication Research har bred erfaring i at gennemføre personlige interviews (face-to-face interview) og har erfaret, at vores ”video-rapporter” er et særdeles stærkt værktøj til at skabe såvel intern dialog om problemstillingen, som at dokumentere målgruppens reaktioner i den faktiske købssituation.

Fordelene ved at tilføje denne ekstra dimension er:

  • Spontane holdninger afdækkes i det naturlige miljø og den reelle forbrugsadfærd ”opfanges” mens den sker! Dette giver en høj validitet i resultaterne da forbrugsvalg-/mønstre, præferencer, drivere til valg af produkt etc. afdækkes mens det er i helt frisk erindring.
  • Interviewene/resultaterne bliver meget troværdige, når der er mulighed for at se interviewet ´live´.
  • Det er lettere at videreformidle resultaterne til samarbejdspartnere (f.eks. supermarkedskæder), da resultaterne bliver mere nærværende og autentiske.
  • De filmede interview giver en mere fængende dimension til en rapport med tal og grafer.

Ønsker du at få dine face-to-face interview optaget på film står Communication research for optagelsen af filmene samt efterfølgende redaktion, sammenklipning og evt. tekstning af disse.